2015/04/30

Szabadesésben az Aljas család

Tovább folytatta mélyrepülését csapatunk a bajnokságban. A Metil Alakulat 4-1-re győzött le minket - teljesen megérdemelten.

Biztatóan kezdődött a mérkőzés, egy pontrúgás után megszereztük a vezetést, és az első percek alapján nem nagyon gyaníthattuk, hogy csúnya lesz a vége. Aztán egy lehetetlen helyről bevert bombával egyenlített a rivális, és megfordult minden... Volt még egy nagy lehetőségünk az első félidőben, de fokozatosan estünk vissza, a rivális pedig minden téren fölénk kerekedett.

A Metil a második félidőben egy újabb bombával vezetést szerzett, majd hibáinkat kihasználva be is biztosította sikerét.

Játékunkból ezen az estén MINDEN hiányzott. Támadásban a kettes figuráktól eltekintve továbbra is nullák vagyunk, védekezésben nyámnyilák, emellett futni sem nagyon futunk, és sorozatban csináljuk a hülyeségeket, így pedig nehéz ebben a sportágban eredményt elérni. Jövő héten újabb esély a javításra.

Aljas család - Metil Alakulat 1-4 (1-1)
Gsz.: Csóti N.
Aljas: Dr. Molnár I. - Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szolga R., Antal G., Csóti N.

1 megjegyzés:

  1. Valamit nagyon rosszul csinálunk, mert hasonló képességű csapatoktól sorozatosan sima vereségeket szenvedünk, és nem a szerencse hiányának vagy éppen a játékvezetői felfogásnak köszönhetően. Változott az értékrendünk, persze mindannyiunknak vannak ennél a szerda esti 40 percnél fontosabb dolgaink is, de ha már elindultunk a bajnokságban akkor próbáljuk meg úgy mintha akarnánk is valamit elérni. Borzalmas átélni hétről hétre, hogy az ellenfél és az őket támogató baráti társaság egy sör mellett jót szórakozik rajtunk. Régebben sem tudtunk többet, viszont nem szégyeltük elrúgni a labdát légüres térbe, fegyelmezettebbek voltunk. Futni egy-két ember többet, gyorsabban tudott, de akkor sem az volt a fő erősségünk. Nem is fogunk ebben javulni, de szorítsuk össze a fogunkat és fejezzük be méltósággal a szezont, mert ez eddig gyalázatos volt!

    VálaszTörlés