2015/04/23

Megint megvertük magunkat

Csapatunk 5-3-as vereséget szenvedett a Mortal Wombat ellen a bajnokság ötödik fordulójában, így továbbra is az alsóházban szerénykedik.

Részben tartalékos, részben megerősített csapattal vettük fel a harcot a mérkőzésen, és az első tíz percben uraltuk is az eseményeket. Aztán elkezdtük védekezésben a szokásos bizonytalanságokat megcsinálni, elöl pedig az üres kapuba sem találtunk be, így az ellenfél a szünetben kettővel vezetett.

Fordulás után sikerült megkapni azonnal a negyediket is, utána viszont rákapcsoltunk, és hat perccel a vége előtt már csak egy volt közte. Volt labdánk nekünk is az egyenlítéshez, határozatlanságunkat kihasználva viszont a Wombat talált be újra, eldöntve ezzel a találkozót.

A vereségünk a látottak alapján megérdemelt. Kapuban nem nagyon találkoztunk a labdával, védekezésben az esetek többségében nem volt meg a kellő agresszivitás, elöl pedig továbbra is igen esetlegesek vagyunk. Már most néggyel több gólt kaptunk, mint egy éve az egész idényben, amikor ezüstérmet szereztünk, a ligában pedig csak egy impotensebb csapat van nálunk előrejátékban. A futómennyiséget szerencsére nem mérik.

Mortal Wombat - Aljas család 5-3 (3-1)
Gsz.: Csóti N., Szabó Mátyás, Szolga R.
Aljas: Szabó M. - Kívés L., Mihály A., Szabó Mátyás, Csóti N., Szolga R., Antal G.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése