2014/07/07

Bravúros bronz Kiskövesdről!

Minden idők legjobb szereplését produkálva a harmadik helyet szerezte meg az Aljas család küldöttsége a Kiskövesdi Fair Play Kupán, amelyen már negyedik ízben vettünk részt.

Mint kiderült, szerencsénk volt a csoportok sorsolásánál, hiszen a papíron leggyengébb együttesek (velünk együtt) azonos négyesbe kerültek. A kezdés előtt nem sokkal megérkeztek a csapatba jól illeszkedő vendégjátékosok Attila és Laci személyében, így a létszámmal sem volt probléma. A csoport első összecsapásán győzelmi esélyt szalasztottunk el, aztán a várakozásoknak megfelelően kikaptunk a házigazda kövesdiektől. Az eredmények ugyanakkor úgy alakultak, hogy ki-ki meccset vívhattunk a helyi egyházközség válogatottjával a csoport második helyéért, és Norbó halálpontos lövésével hoztuk is a három pontot - megérdemelten.

Claas Team 0-0
Kiskövesd 0-3
Kiskövesdi Egyházközség 1-0 (Csóti N.)

Elődöntőket szerencsére nem rendeztek, így már csak egy mérkőzést kellett lábon kihordani a nagy melegben. A Borsodi Vagányok az esélyeknek megfelelően egy szabálytalanságból induló akció végén előnybe kerültek, aztán viszont jött a fordulat! Bevetettük Esztit, aki teljesen összezavarta a riválist, egy mintaszerű akció végén Norbó kiegyenlített, sőt üres kapus ziccert rontottunk a hajrában. Jöhetett a büntetőpárbaj, amely során Tibi mindhárom lövést kinézte, így Medve a bronzig lőtte a mieinket. (Azért azt mindenképpen jegyezzük meg, hogy két rúgott góllal sikerült dobogóra állni.)

Borsodi Vagányok 1-1 (Csóti N.) - büntetőkkel: 1-0

Köszönjük a vendéglátást és az ötcsillagos ellátást a házigazdáknak, a szervezés pedig ismét kimagasló volt. Jövőre visszatérünk, ha tehetjük!

3 megjegyzés:

  1. Wow
    Nagy gratula az éremhez.

    Rettenetes hírem van, úgy néz ki, hogy már csak két meccsen kell nélkülöznötök engem :)

    VálaszTörlés
  2. Na, mi történt? Gyorsabban halad az expedíció?

    VálaszTörlés
  3. Hatalmas gratula! Gyerekek, azért a két góllal a bronz a kezdeti Aljas formációt és játékot idézi :)

    VálaszTörlés