2014/06/13

Elindult a tippverseny

Ha Eb vagy vb, akkor tippverseny - ezt már szerencsére megszokhattuk egy ideje és ezúttal sem szakítottunk a hagyományokkal. Az idei viadalon rekordnagyságú mezőny jött össze többek között annak köszönhetően, hogy a szurkolótábor tagjai is harcba szálltak.

Az első nap röviden úgy foglalható össze, hogy Imi a brazil-horvát meccs szünetében kilóra megvette a bírót, de elfelejtett szólni neki, hogy ne húzzon rá a végén, így végül Svarc és a Doyen család örülhetett leginkább, és a mezőny kétharmada szerzett legalább két pontot.

Neymar duplája miatt jó páran dörzsölhetik a tenyerüket, a legtöbben ugyanis őt adták meg gólkirálynak. Ellenük szól, hogy Medve nem a hazaiak 10-esére tippelt, márpedig ő nagyon tud ebben a műfajban (annak ellenére dicsértük, hogy nyúl volt, nem írta be századszor is David Villát).

Végső győztesnek a legtöbben a brazilokat várják, a Dr. Molnár-Wittmann szimbiózis ellenben hazárdírozik Portugáliával és Angliával. (Ha bármelyik bejön, azzal Paul polip végérvényesen a feledés homályába veszik.) Jó szurkolást mindenkinek!!!

5 megjegyzés:

  1. Itt is szeretném jelezni hogy én 3-1et tippeltem de csak 2 pontom van a 3 helyett (Ha jól értelmeztem a szabályokat)
    Plíz javítsa a szervezőbizottság :)

    VálaszTörlés
  2. Egy jó nullázós nap :)

    VálaszTörlés
  3. Az elefántok megmentették a napot hajnalban :D

    VálaszTörlés