2013/12/02

Nem alkalmazzuk Ricardo Monizt

Eltérő hírek láttak napvilágot arról, mi áll Ricardo Moniz Ferencvárostól történt távozásának hátterében. Az Aljas Online információi szerint az ok egyszerű, mégsem fedte fel eddig senki, így most kénytelenek vagyunk mi megtenni.

Az FTC hétközi, Újpest elleni kupameccsén - ahogy az a mellékelt fotón is látható - csapatunk két tagja közszemlére tette új, narancssárga mezünket a Puskás-stadionban, amit a holland szakember is kiszúrt a lelátón. Innentől kezdve már abszolút nem tudott a munkájára koncentrálni, hétvégi nyilatkozatával gyakorlatilag provokálta a vezetőket, távolítsák el, mivel abban bízott, lehet esélye egy megbízatásra az Aljas családnál a közelmúlt gyengélkedése miatt.

Klubunk vezetése arra a kérdésre, mennyi a sansz erre, rövid közleményben reagált: "Zéró."

A sztori a Sport TV Harmadik Félidő c. műsorában is téma volt. Nyilasi Tibor szokásához híven konkrétumokkal szolgált, mondván a kibicnek semmi sem drága, a labda viszont gömbölyű, így bármi megtörténhet, mint ahogy annak az ellenkezője is. Puhl Sándor annyit tett ehhez hozzá szemléletesen, hogy aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos.

1 megjegyzés: