2013/04/11

Megfogyva bár, de törve nem

Ezer sebből vérző csapatunk 2-0-s győzelmet aratott a Fanatics ellen a bajnokság negyedik fordulójában.

Komoly gondokkal szembesültünk a kezdés előtt, hiszen meghatározó emberek hiányoztak ilyen-olyan okok miatt. Gergő aztán befutott az utolsó pillanatban, így lett egy cserénk, ráadásul támadónk az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét hozta.

Energiatakarékos célfutballra rendezkedtünk be: fegyelmezetten védekeztünk, a másik oldalon pedig próbáltuk lecsapni a kínálkozó lehetőségekre. Az ellenfél játékát nagyon jól sikerült megölni, az egész mérkőzés alatt gyakorlatilag egyetlen ziccer sem akadt a kapunk előtt, sérült polipunknak pedig csak néhány távoli próbálkozást kellett hatástalanítania.

Az első játékrész derekán a meccs legszebb akciója végén még kimaradt a helyzetünk, nem sokkal utána viszont újabb kapus ismerkedett meg a kettes figurával. Fordulás után őriztük az előnyt, amikor pedig akadt néhány meleg perc, a legjobbkor jött a mindent eldöntő második találat egy lehetetlen szögből a léc alá zúdított löket formájában.

Győzelmünk a látottak alapján teljesen megérdemelt, a koncentrációért, a küzdőszellemért mindenkit dicséret illet. A jövő héten a Detonátor FC következik.

Aljas család - Fanatics 2-0 (1-0)
Gsz.: Szabó M. (2)
Aljas: Molnár I. - Vass B., Kívés L., Szabó M., Csóti N., Antal

1 megjegyzés: