2010/07/12

Kívésman megvédte címét

Megvédte címét Kívésman az Aljas család tippjátékában: a Mátrai Mogorva Medve az Európa-bajnokság után a vb alatt is a legtöbb pontot gyűjtötte az Aljas család tagjai közül, így újra bezsebelte a győztesnek járó sörkasszát.

A verseny egészen az utolsó napig hihetetlenül kiélezett maradt: Norbó egy holland győzelem esetén akár le is taszíthatta volna a trónról Brumit, Robben és Iniesta azonban kibabrált vele. A Kisvakond így is felfért a dobogóra, az ezüstöt azonban át kellett engednie Hutchnak.

A sokáig sereghajtó Szkárf egy hatalmas hajrával elkerült az utolsó helyről, végül az eleinte sokáig éllovas, utána viszont zuhanórepülésbe kezdő Miki zárta legalul a viadalt, bár azért Imi is csak az ábécésorrendnek köszönheti, hogy nem került a béka segge alá.

Gratulálunk a győztes(ek)nek, a nagy sikerre való tekintettel elképzelhető, hogy a Bajnokok Ligája kapcsán is létrejön valami hasonló.

13 megjegyzés:

  1. Grat még egyszer Lackó!
    Szerintem 4 év múlva Paul mellett egy újabb állat fogja borzolni a kedélyeket, méghozzá a Mátrai Mogorva Medve lesz egy ketrecbe zárva, szőrösen, hatalmas szakállal és hajléktalan boglyával, a két oldalán egy szicíliai pizza és aranytenger-szecsuáni közül fogja kiválasztani a győztes csapatot, majd a végén jóllakottan és elégedetten reccsent párat a győztes tiszteletére! :)

    VálaszTörlés
  2. Én készültem egy különdíjjal a versenyre, és így, hogy Miki lett az utolsó, nem lehet kérdés, hogy ki kapja. Köszönjük a tippversenyt, izgalmas volt, bár néha azt is megfogadtam, hogy legközelebb kihagyom... :)

    VálaszTörlés
  3. Pufi, áááá!!! :DDD
    én simán el tudom képzelni! :)

    VálaszTörlés
  4. Gabi nyitottál egy bankszámlát az Ersténél? :) Amúgy Pufi leírása simán benne van a pakliban. :) Reccsent?!

    VálaszTörlés
  5. Igen, kedvezményes havidíjjal lehet használni...
    Természetesen egy import italkülönlegességről van szó...

    VálaszTörlés
  6. Altfater visszatér? :))))

    VálaszTörlés
  7. gratulálok én is Mackó!

    VálaszTörlés
  8. Köszi! Azért egy-két sört neked is sikerült rabolnod :))))

    VálaszTörlés
  9. a második is kap inni?

    VálaszTörlés
  10. 50-30-20 az elosztási arány. Még a harmadik is kap.

    VálaszTörlés
  11. hát akkor ez nyolcvan sör a lakóközösségnek.:) csinálhatnánk vmi háztömbpartit, Gizi néni biztos bebökne belőle egy tizet

    VálaszTörlés
  12. én Gizi nénit bökném!!!

    VálaszTörlés