2010/06/18

Tippverseny: Befagyhat a szoros mezőny

Ahogyan az várható volt, rendkívül szoros a verseny az Aljas család világbajnoki tippversenyében, már most hatalmas a rivalizálás a résztvevők között.

A mezőny remekül kezdte a vébét, az első három csata után már mindenkinek volt pontja, és gyakran változott is az élmezőny összetétele. Ezt követően aztán, ahogyan jöttek a meglepő eredmények, kicsit leáll a gépezet mindenkinél, az első hét utolsó 5 találkozóján senki nem szerzett alkalmanként egy pontnál többet.

Akadtak szép számmal olyan sorsfordító momentumok is, amelyek alaposan átírták a tabellát. Ilyen például Robert Green potyagólja, amely összesen 17 pontot vett ki a mezőny zsebéből, vagy Új-Zéland egyenlítő találata, amely a tippelők felének aranyat ért, sokakat viszont lenullázott.

Ami a jövőt illeti: hihetetlen módon szinte teljesen azonos tippek érkeztek a 10 résztvevőtől a második körre, így vélhetően nem ez a szakasz lesz az, amikor valaki meglép a mezőnytől. További érdekesség még, hogy a 6 gólkirályjelölt közül eddig senki nem talált a kapuba.

A verseny állása a jobb hasábban követhető nyomon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése