2015/01/07

Medve félpályás bombája is kevés volt

Csapatunk a papírformának megfelelően 7-3-as vereséget szenvedett a Tripla É együttese ellen a bajnokság második fordulójában.

Nehezen vettük fel a ritmust az elején, így korán hátrányba kerültünk, de szerencsére Gergő egy labdalopás után hamar kiegyenlített. Sőt, nem sokkal később már vezettünk is: Medve bombázott a hálóba saját térfelünkről (tényszerűen: át akarta emelni a kapust, a labda közben megállt vizet venni, de az alkalmi polip így is belepkézte). Hosszasan nem ünnepelhettünk, hiszen a szünetben már a rivális vezetett.

A második felvonást biztatóan kezdtük, a különbség viszont csak nőtt, mert az egész meccsen képtelenek voltunk tartani az ellenség egyik játékosát, aki kimagaslott a mezőnyből. Ahogy egyik legjobbunk, András megfogalmazta, ha egy kapussal kiállt volna 1+1-ben, lehet, hogy úgy is elvert volna minket. Ez van.

Sajnos a két csapat között most ekkora különbség volt, arra pedig fel kell készülni, hogy a télen nem az eredményeket kell szállítani elsősorban, hanem magunknak megfelelni. Jövő héten felhozómeccs a CSTB ellen.

Tripla É - Aljas család 7-3 (3-2)
Gsz.: Antal G., Kívés L., Szamosközi G.
Aljas: Dr. Molnár I. - Vass B., Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Csóti N.

2 megjegyzés:

  1. Egy nagy gratula Maci :) ha egy üzlet beindul :)

    VálaszTörlés
  2. Igaz, hogy holtversenyben, de vezetem a házi góllövőlistát... :)

    VálaszTörlés