2014/10/09

A mélypont - remélhetőleg

Csapatunk gyenge játékkal 4-3-as vereséget szenvedett a ReLazio ellen a bajnokság negyedik fordulójában.

Néhány szó először a mérkőzés lefolyásáról. Az első félidőben óriási különbség volt a két csapat között. Egy szórványos akcióból mégis vezetést szereztünk, de idő kérdése volt, mikor talál be az ellenfél, és az asszisztálásunk mellett négyszer sikerült is nekik a szünetig. A második játékrészben minimálisan feljavultunk, de szépítésünk elsősorban annak volt köszönhető, hogy visszaállt a rivális. A látottak alapján simább vereséget kellett volna szenvednünk.

Olyan gyalázatos produkciót nyújtottunk, amivel egy ennél sokkal gyengébb csapatot sem vertünk volna meg, de talán még a régen emlegetett eszkimó U14-es női válogatottat sem. Védekezésben nem voltunk hajlandóak felvállalni az ütközéseket, a párharcokat, pár méter távolságból követtük az ellenfelet, támadásban pedig végigalibiztük az egész meccset. Puha, motiválatlan, abszolút amatőr csapat benyomását keltettük. Sajnos ez egy olyan sportág, amiben futás meg agresszivitás nélkül elég nehéz eredményt elérni, úgyhogy a jövő héten ezen a téren jelentősen előre kell lépni.

Az is fontos, hogy ne letudni akarjuk az aktuális meccset, hanem megnyerni! Hajrá, Aljas!

Aljas család - ReLazio 3-4 (1-4)
Gsz.: Szamosközi G., Szabó M., Szolga R.
Aljas: Dr. Molnár I. - Vass B., Kívés L., Mihály A., Szabó M., Szamosközi G., Antal G., Szolga R., Csóti N.

3 megjegyzés:

  1. Engem régen viselt meg meccs annyira, mint ez a mostani. Aludni is alig tudtam.
    El kellene gondolkodni azon, hogy lényegesen kevesebb gólt lövünk, mint az összes riválisunk, és ez most is így van. Ugyanaz a faszkodás megy hétről-hétre elöl, ami egy komolyabb csapat ellen teljesen meddő. Kellene egy kis tudatosságot vinni a dolgokba, ami nyilván lényegesen fárasztóbb lenne (meg változtatni kellene a megszokott, egyszerű dolgokon), de azért vagyunk többen, hogy ne a pályán pihenjünk, mint most, hanem cserében. Akkor talán el is fáradnánk egy meccs végére. Most is lehetett látni, hogyha hajlandóak vagyunk futni, meg kettőt passzolni, azonnal helyzet vagy gól van.

    VálaszTörlés
  2. Ne vedd a szívedre Mókamiki, bár tényleg elég gyenge produktum volt a tegnapi.
    Nincs mese, jövő héten centerben kezdek :DDDD

    VálaszTörlés