2014/08/26

Lengyeleket vertünk a szoboszlói edzőtáborban

Sikeres edzőtábort zárt csapatunk Hajdúszoboszlón, ahol a Molnár család vendégszeretetét élveztük. A múlt héten, kedd és vasárnap között több turnusban népes küldöttség ruccant le a szláv megszállás alatt álló városba.


Természetesen a sportolásról sem feledkeztünk meg: többször is vízbe szálltunk, és egy nemzetközi mérkőzésen is pályára léptünk. Lengyel sporttársaink felkérésére vagy egy órás, vérre menő pólócsatát vívtunk velük. Az első percekben még bizonytalanul mozogtunk a medencében, de aztán szépen lassan összeállt a játékunk, semlegesítettük a polákok árja vendégmunkását, és látványos gólokat szerezve a magunk javára fordítottuk a találkozót. Később aztán egymás között is tartottunk egy bemutatót a nagyérdeműnek, amelyet egy kisfiú fagylaltja bánt.

A táborozás ideje alatt az étkezésekre gondosan odafigyelt a szakvezetés. Válogatott anyagokból készült a lakoma többször is a főhadiszálláson, emellett az Esztergomból már megismert Nelson étteremlánc szoboszlói egységét is meglátogattuk.

Köszönet a vendéglátásért a házigazdáknak, az összetartás eredménye pedig remélhetőleg a pályán is látszik majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése