2014/04/03

Élre állt az Aljas család

Harmadik mérkőzését is megnyerte csapatunk a tavaszi idényben. A Mortal Wombat ellen nyögvenyelős kezdés után 6-1-es sikert arattunk.

A találkozó elég lagymatag iramban kezdődött, egyik csapat sem pörgött túl magas fordulatszámon. Az ellenfél lőtte az első kapufát, aztán mi is eltaláltuk a lécet. Mindkét oldalon maradtak ki egyéb lehetőségek, utólag pedig nagyon fontosnak bizonyult, hogy az első gólt mi szereztük. A legjobbkor sült el a kettes figura, amely sokadszor lökte meg a csapat szekerét.

Szünet után a mezőny legjobbja, Takó bá zseniális asszisztot osztott ki, így megdupláztuk a különbséget. Pontrúgásaink szerencsére továbbra is ültek, ez pedig megágyazott annak, hogy némileg felszabadultabban még két szép akciógólt is szerezzünk. Imi is bemutatott néhány szép védést, egy alkalommal viszont már ő sem tehetett semmit, így a becsületgól összejött a Wombatnak. A végén még Norbó kiállítása miatt egy emberhátrányos helyzetet is át kellett vészelni, de nagyobb komplikációk nélkül lement a meleg időszak.

Nem volt ennyi a két csapat között, mindenesetre számszerűleg fölényes sikert arattunk, és egyedüli hibátlan együttesként átvettük a vezetést a táblázaton. Most kell rátenni még egy lapáttal!

Aljas család - Mortal Wombat 6-1 (1-0)
Gsz.: Takó G. (2), Szabó M., Mihály A., Szolga R., Csóti N.
2 perc: Csóti N.
Aljas: Molnár I. - Kívés L., Szabó M., Mihály A., Takó G., Szolga R., Csóti N.

2 megjegyzés:

  1. De rég volt ilyen...minél hosszabb ideig meg kellene őrizni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz! Most a Lamantinok jönnek. A múltkor szenvedtünk ellenük, most meg megvertek egy jó csapatot, sza az sem lesz egyszerű...

      Törlés