2014/01/09

Közlemény Doyen átigazolásáról

"Az Aljas család ezúton tájékoztatja a nagyközönséget, hogy megegyezett a Millwall FC csapatával Szamosközi Gábor átigazolásáról. Játékosunk január 20-tól három hónapra kerül az angolokhoz, akiknek opciós joguk van a futballista további foglalkoztatására. A vezetés megérti a szurkolók csalódottságát, de döntését a játékos érdemeinek figyelembe vételével hozta meg. A felek a megállapodás anyagi részleteit üzleti titokként kezelik. Klubunk sok sikert kíván Doyennek Londonban."

Az Aljas Online információi szerint több szigetországi együttes is érdeklődőtt korelnökünk iránt, többek között a Theo Walcott helyére igazolni kívánó Arsenal, végül a nyugodt, békés légkör döntött a Millwall mellett.

Doyen új csapata azért akart mindenképpen rutinos, kreatív labdarúgóval erősíteni, mert a gárda utolsó 5 mérkőzéséből négyet elveszített a bajnokságban, így a 21. helyre esett vissza, emellett pedig az FA Kupából is kiesett alacsonyabb osztályú ellenfelével szemben.

Gábor a jövő heti, Lamantinok elleni találkozón elméletileg még bevethető, a szakvezetés viszont még nem döntötte el, hogy megkockáztat-e egy sérülést a külföldi lehetőség ismeretében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése