2011/01/07

Kulcsfontosságú csatával nyitunk

Elkészült a vasárnapi, gödöllői Újévi Kupa csoportkörének teljes programja. Az Aljas család a C jelű kvintettbe kapott besorolást, és bár nem ismerjük az erőviszonyokat, látatlanban úgy tűnik, az egyik legfontosabb mérkőzéssel kezdjük a csatározásokat.

9 óra: Aljas család - Hellóbelló
10 óra: SÜN! - Aljas család
11.30: Aljas család - Palota FC
12.30: Atom - Aljas család

A torna teljes csoportbeosztása egyébként a következő:
A: Strucc tojásai, Ramada Resort, FC Hoz-Be, Szemérem Ajax, Angyalföld
B: Katlan FC, Lángosfaló, Unilever SE, ASR Ultras, Savanyúsok
C: Hellóbelló, Atom, Palota FC, SÜN!, Aljas család
D: Kevert Pálesz, Becske, Újpesti Flotta, Thai Fun, Dagályőr Kft.
E: Slovensko, Football Factor, CSTB, Team Boys, DNS
F: Siketek SC Budapest, Szigetfok FC, MU 27, Kalács FC, Pest FC

Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt. A teljes, részletes program ITT tekinthető meg. A csapatok közül az ELTE-bajnok CSTB mindenképpen ismerős lehet, de ott van a mezőnyben a minket korábban a sátorban 1-0-ra legyőző Thai Fun is, illetve a Kalács FC neve is ismerős lehet. Utóbbi együttes ellen Gödön értünk el a hármas döntőben 1-1-es döntetlent.

7 megjegyzés:

  1. oktatni kéne a középiskolásokat!

    VálaszTörlés
  2. Nekem az is megfelel, ha nagy csatában legyűrjük őket! Kimenni pálya, megnyerni merkózes!

    VálaszTörlés
  3. Jó csapatok vannak amúgy, sztem ez lesz a legszínvonalasabb torna, amivel eddig dolgunk volt. Van pár BLASZ-os nagypályás banda is ránézésre, meg gondolom a helyi kispályás fenegyerekek.

    VálaszTörlés
  4. Ne fájdítsátok tovább a szívemet légyszi!! Ott AKAROK lenni, AKAROK! :(

    VálaszTörlés
  5. Csak ügyesen holnap srácok. Basszatok oda rendesen :D

    VálaszTörlés
  6. Tisztelt Aljas HFC !

    Elnézésüket kérem, hogy ilyen rendhagyó témában és rendhagyó módon keresem meg Önöket.
    Tudom, mert tapasztaltam, hogy az alább taglalt megkeresésem, némi zavart , értetlenséget kelt.


    Röviden, tehát arról van szó, hogy Borsod- megyében Szerencs közelében van nekem egy nagyobb ingatlanom. Ami, több szobából , ( a szobákhoz külön fürdőszoba tartozik) nagy társalgóból, stb., áll, kb., 40 személy helyezhető el. Nagy gondot okoz nekem, hogy ez az ingatlan kihasználatlanul, minden funkció nélkül van. Már maga a rendben tartása, a felügyelete is nehézségekbe ütközik a számomra. Az ingatlan egyébként jó állapotban van és alkalmas arra, hogy baráti társaságoknak pihenő helyül, összejöveteleik, rendezvényeik megtartásának helyszínéül szolgáljon. Ezért próbálok olyan baráti társaságokat keresni, akik esetleg használni tudják az ingatlant, így akadtam rá az Önök blogjára. Amiből nekem az tűnik ki, hogy Önök a sportot szerető, víg kedélyű baráti társaság. Ezért amennyiben használni tudnak egy a fent leírt ingatlant, úgy Én azt, hosszabb távra – akár alkalom szerűen, vagy rendszeresen – ingyenesen ( és itt keletkezik némi zavar és hitetlenség) a rendelkezésükre tudom bocsájtani. Az ingyenesség egyébként nem teljesen helytálló, mert azt várom el, hogy a használat ideje alatt felügyelik, rendben tartják az ingatlant és környezetét.
    Itt jegyzem meg, hogy az ingatlan portája 3 hektáros, és van lehetőség kispályás futbalpálya kialakítására, finom homokban való focizásra is van lehetőség.

    Szívesen szolgálok további felvilágosítással.

    Üdvözlettel: Fj

    VálaszTörlés